Die drukking van dakke : ruimtelikheid en morele agentskap in Gert Vlok Nel se digbundel "om te lewe is onnatuurlik” en “Veelvuldige gebruike vir huishoudelike toestelle” - Bezuidenhout, Andries Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2013.