’n Poging om my klaskamerpraktyk in beroepsvoorligting by 'n landelike VOO-skool te verbeter : 'n aksienavorsingsbenadering - Klaasen, Danoven (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2013.