Op soek na missionale spiritualiteit : 'n prakties-teologiese verkenning in die lig van die bydraes van David Bosch en Eugene Peterson - Serfontein, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2013.