Die effek van 'n troeteldier-ondersteunde leesprogram op die leesvaardighede van graad 3-kinders in 'n Wes-Kaapse laerskool - Le Roux, Marieanna C. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2013.