'n Prakties-teologiese ondersoek na die konflik in die transformasieproses in die Nederduits Gereformeerde Gemeente Op-die-berg - Muller, Willem H. B. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2013.