Triniteit, antropologie en ecclesiologie : een kritisch onderzoek naar implicaties van de godsleer voor de positie van mannen en vrouwen in de kerk - Leene, Alida Maria Jantina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2013.