Die Frank Pietersen Musieksentrum : historiese agtergrond en ontwikkelingsbydrae tot die gemeenskap - Coetzee, Petrus Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MMus)--Stellenbosch University, 2013.