Die bevorderlikheid van opvoedkundige tolking vir effektiewe onderrig en leer binne die konteks van die Fakulteit Regsgeleerdheid aan die Universiteit Stellenbosch - Brewis, Carmen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2013.