’n Ondersoek na twintigste-eeuse musiek vir kinders en die pedagogiese waarde daarvan vir onderrig in Suid-Afrikaanse laerskole - Erasmus, Suzanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MMus)--Stellenbosch University, 2013.