Populere spiritualiteitstendense : 'n gevallestudie van die Ned. Geref. Kerk Port Elizabeth-Hoogland - Malan, Eugene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2013.