’n Ondersoek na toegepaste teater as medium vir gemeenskapsontwikkeling in die Stellenbosch-omgewing - Esterhuysen, Jana Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2013.