Die ontwikkeling van kritiese denke deur die gebruik van drama as onderrigmetode binne die vak Lewensorientering - Stols, Amori (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2013.