'n Praktiese-teologiese ondersoek na die menswaardigheid en roeping van lidmate in die VGKSA Gamtoosvallei - Jonas, Stephen Wilhelm (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2013.