Die kallusvormingsvermoe van verskillende wingerdonderstokcultivars (vitis) en die invloed van kallusstimulante - Goussard, P. G. (Pieter Gabriel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MSc) -- Stellenbosch University, 1975.