Gestruktureerde regsgefundeerde metodologie vir die inkomste-kapitaal riglyne en verwante subjektiwiteitsvraagstukke in die Suid-Afrikaanse inkomstebelastingreg - Swanepoel, Leon; Matthee, J.A. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (PhD (Accountancy))--University of Stellenbosch, 2002.