'n Beoordeling van Die Huisgenoot as tydskrif, gedurende sy bestaan as maandblad (Mei, 1916-Oktober, 1923) - Schoombee, E. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1924.