Die spanning tussen performatiwiteit en meelewing binne die onderwys : 'n outo-etnografiese reis - Van der Merwe, Marietjie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MEd)-- Stellenbosch University, 2013.