Prediking binne die konteks van 'n sukses-gedrewe samelewing : 'n prakties-teologiese ondersoek - Dreyer, Christian Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2013.