Die assesseringspraktyke van laerskoopopvoeders in respons tot die verwagtinge van die nasionale kurrikulumverklaring - Truter, Linley Clive (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MEd)-- Stellenbosch University, 2013.