Die erkenning van voorafleer as `n meganisme ter voorbereiding van ouer volwasse studente se sukses aan `n hoeronderwysinstelling - Langeveldt, Faith (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2013.