Tendense en tematologie in populêre werke oor Suid- Afrikaanse rugby, 1948-1995 : ’n historiografiese studie - De Wet, Wouter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MA)-- Stellenbosch University, 2013.