Waar eeue wegtik met elke oogknip : fin de siecle-intertekste in die poesie van Johann de Lange - Fritz, Dawn (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 1998.