Deur die sleutelgat : ’n ondersoek na die voyeuristiese elemente in die poesie van Johann de Lange - Kemp, Christiaan Theodorus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2000.