Die funksies en vereistes van die resensiewese in ’n veranderende bedryf : teaterkritiek en die nuwe media - Theart, Francois Hugo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MDram)--Stellenbosch University, 2013.