Van plaas tot agterplaas : die uitbeelding van Afrikaners in Johannesburg in drie Hertzogpryswenners, en, 'n Duisend stories oor Johannesburg : 'n stadsroman - Kalmer, Harold (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MA)-- Stellenbosch University, 2013.