Aviva Pelham : die sanger as crossover-kunstenaar - 'n ondersoek na die verskynsel - Van der Westhuizen, Barend Nicolaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MMus)-- Stellenbosch University, 2013.