Arnold van Wyk as liedkomponis : ’n ontsluiting van die liedere in die Arnold van Wyk-versameling by die Universiteit Stellenbosch - Oosthuizen, Magdalena Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2014.