'n Kerkhistoriese herlees van The Genadendal Diaries (1792-1796), met as lens die vraag na die verband tussen gender, gesondheid en godsdiens - Marais, Anlen Elisabeth (2014)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2014.