'n Praktiese-teologiese besinning oor die betekenis van Artikel 4 van die belydenis van Belhar as grondslag vir die vestiging van 'n teologie van ontwikkeling in die Vereniging Gereformeerde Kerk in Suider-Afrika(VGKSA) - Beukes, Jacques (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2014.