’n Kritiese ondersoek na die betekenis en omvang van die term “opvoedkundige dienste” soos in artikel 12(h) van die Wet op Belasting op Toegevoegde Waarde No.89 van 1991 bedoel en die gevolglike invloed daarvan op die BTW-hantering van sekere navorsingsaktiwiteite deur ’n universiteit uitgevoer - Herron, Andrea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (MAcc)-- Stellenbosch University, 2014.