Die rol van prediking in die bevordering van gemeenskapsontwikkeling : 'n kontektueeel-teologiese besinning - Burrows, Shaun Victor (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2014.