Geweld en Patriargie in Esegiel 16 en 23 in die Suid-Afrikaanse konteks van geweld teen vroue en kinders - Gertzen, Marius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2014.