Die ontwerp van 'n kursus vir Afrikaans vir spesifieke doeleindes vir eerstejaar-onderwysstudente binne die taakgebaseerde benadering - Greyling, Arne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2014.