Vervreemding, patronaat en tuiskoms : die Gilgamesj-epos vir Afrikaanse kinderlesers - Walters, Coenraad Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2014.