'n Vergelykende ondersoek na die residensiele argitektuur van die Victoriaanse periode in Engeland en Suid-Afrika : die impak van abstrakte determinante op uiterlike vormgewing - Van Zyl, Annemarie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2014.