Opvoeders se perspektiewe rakende die gebruik van die leesperiode en skoolbiblioteke in geselekteerde skole in die Noord-Kaap - Newman, Linda Rozetta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2014.