Speelse plastiek : kontemporere juweliersware as bricolage : ’n praktyk-gebaseerde ondersoek - Labuschagne, Elizabeth Jacomina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (MA(VA))--Stellenbosch University, 2014.