Gender-ambivalensie : aspekte van beliggaming, performatiwiteit en ondermyning in Ek stamel ek sterwe van Eben Venter - Haupt, Marlies (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2014.