Maatskaplike werkers se funksionering as bestuurders van geloofsgebaseerde organisasies - Pienaar, Elizabeth Katrina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2014.