Die huis as betekenisvolle ruimte in enkele Afrikaanse gedigte, met spesifieke verwysing na die bewoningsfilosofiee van Heidegger, Bolnow en Bachelard en Vierluik - Marais, Lodewikus Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2014)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2008.