Bitterkomix : teks, konteks, interteks, en die literere strokies van Conrad Botes en Anton Kannemeyer - Rheeder, A. O. I. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (M.Phil) -- University of Stellenbosch, 2000