Worstel joernaliste om syfers te ontsyfer? : ’n gevallestudie van ’n steekproef Suid-Afrikaanse joernaliste se syfervaardighede - Prinsloo, Juanita Alida (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Journalism))--University of Stellenbosch, 2006.