'n Evaleuring van die jeugbediening in die Nkhoma sinode : 'n praktiese teologiese ondersoek - Veitch, James Blacklaw (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2014.