Die rol van neentiende-eeuse fotografie in eietydse bewaring : William Roe en Graaff-Reinet - Malherbe, Johanna Francina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2014.