Die impak van die skrapping van artikel 11(bA) op die aftrekbaarheid van voorproduksie lenings kommissie aangegaan in die uitbreiding van 'n bestaande bedryf - Barkhuizen, Gerhard Thomas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MAcc) --Stellenbosch University, 2014.