Maak die gevorderde onderwyssertifikaat 'n verskil aan die bestuursvermoens van skoolhoofde? : 'n vergelykende studie van vier skoolhoofde - Sonnekus, Wessel Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2014.