Metodes van werwing, keuring en opleiding van pleegouers vir die doeltreffende versorging van sorgbehoewende kinders - Van der Veen, Danielle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2014.