Die belewenisse en sosio-emosionele behoeftes van familielede as primere VIGS-versorgers binne 'n ekologiese perspektief : 'n kwalitatiewe studie - Terblanche, Hester Helena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2014.