Ons sal mekaar nie los nie : 'n kwalitatiewe ondersoek na die aard van die onderlinge verbondenheid van leraars binne die Verenigde Ring van Stellenbosch - Botha, Theunis Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2014.