Die ervarings van pleegouers met kinders met fetale alkohol spektrum-versteuring - Michaels, Lluwellyn Ashley (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MEdPsych)--Stellenbosch University, 2014.